Introductie

Klanttevredenheid

Een rijinstructeur met meer dan 30+ jaar ervaring

notitie
Hulp bij het behalen van je theorie examen
16,5+ leeftijd
Starten met rijles als je ouder bent dan 16,5 jaar
18+ leeftijd
Als 18+ jarige mag je na het behalen van het rijexamen zelfstandig de weg op

Veel tevreden leerlingen
gingen jou voor!

Vertrouwd en veilig de weg op

Je rijbewijs is een eenmalige investering waarvan je een leven lang plezier hebt. Het maakt je onafhankelijk. Om dit te bereiken heb je een x-aantal rijlessen nodig, waarbij je intensief met een instructeur samenwerkt. Een goede match tussen jou en de instructeur zorgt voor een lagere investering.

Mogelijk is Rijschool Gijs van Wijk in Tiel voor jou de juiste keus, omdat de rijschool uitgaat van wat jij nodig hebt om veilig en zelfstandig te leren autorijden. Veel geslaagde leerlingen hebben al hun voordeel gedaan met onze rijles methodiek, maar jij bepaalt of de vele voordelen die in de website vermeld staan jou aanspreken. Om ook thuis nog eens goed naar je verrichtingen te kijken, krijg je als je verder gevorderd bent af en toe een videolink via de email van ons, zodat je alles nog eens rustig kunt bekijken.

De leerlingen die je zijn voorgegaan hebben dit als prettig en leerzaam ervaren. Een voordeel is ook dat er in de lesauto niet gerookt wordt en dat je les volledig benut wordt, dus 60 minuten is er ook echt voor jou als leerling.

Een ander voordeel is dat je kunt kiezen voor examengarantie. Deze examengarantie houdt in dat, mocht je überhaupt zakken voor je eerste examen, de rijschool het tweede examen voor je betaald. Hier zijn wel voorwaarden aan verbonden.

Volg jij ons al op
Social Media?

Op zoek naar meer
informatie?

Plan jouw rijles

Rijschool Gijs Van Wijk maakt gebruik van Flexpulse Rijschoolsoftware. Gelieve uw inloggegevens in te vullen om door te gaan naar de planning.

Email adres
Wachtwoord


Wachtwoord vergeten

Plan jouw rijles

Rijschool Gijs Van Wijk maakt gebruik van Flexpulse Rijschoolsoftware. Gelieve uw inloggegevens in te vullen om door te gaan naar de planning.

Email adres
Wachtwoord


Wachtwoord vergeten