Motorrijles in het kort

Klanttevredenheid

Een rijinstructeur met meer dan 30+ jaar ervaring

Klok icoon

Rijlessen van 1.5 tot 2 uur met max. 2 leerlingen

Hulp icoon

Begeleiding bij het behalen van de drie examens (theorie, AVB & AVD)

Veel tevreden leerlingen
gingen jou voor!

Vertrouwd en veilig de weg op

Het is goed jezelf te oriënteren, voordat je een Rijschool uitkiest waar je motorrijles gaat volgen. Goed motorrijden leer je niet bij een autorijschool, waar men de motorrijlessen er even bij doet. Goed en veilig motorrijden leer je alleen bij een goed getrainde en speciaal hiervoor opgeleide motorrijinstructeur.

Ik ben al jaren een K.N.M.V. gediplomeerd KGI en RMT motorrijinstructeur en ik ben van mening dat je één moet zijn met je motor. Je moet er volledig op thuis zijn en er alles mee kunnen doen. 

Ik rij altijd met de volgmotor achter de leerlingen aan.

We lessen altijd in blokken van 1.5 uur en met maximaal 2 leerlingen tegelijk.

Bij onze Rijschool hebben we kleding en laarzen in normale confectiematen voor de leerlingen te leen, zodat je niet gelijk alles hoeft aan te schaffen. Een helm en handschoenen moet je wel zelf meebrengen.

Voor de zomermaanden hebben we speciale kleding, ook wel doorwaai-jasjes genoemd, dus wel voldoende beschermd, maar toch niet te warm. Motorrijden wordt tegenwoordig behalve als hobby, ook om het woon-werkverkeer gemakkelijker te maken gebruikt. De ergernis van files is ook een stuk minder als je op je motor door de spits rijdt.

Om je motorrijbewijs te behalen, moet je 3 examens afleggen, namelijk theorie-examen, een AVB (voertuigbeheersing) en een AVD (verkeersdeelname) examen. Om je AVB examen te behalen heb je een geldig rijbewijs B nodig of en theoriecertificaat A.

Je haalt bij mij niet alleen je motorrijbewijs, maar ik maak een echte motorrijder van je!!

Volg jij ons al op
Social Media?

Op zoek naar meer
informatie?

Plan jouw rijles

Rijschool Gijs Van Wijk maakt gebruik van Flexpulse Rijschoolsoftware. Gelieve uw inloggegevens in te vullen om door te gaan naar de planning.

Email adres
Wachtwoord


Wachtwoord vergeten

Plan jouw rijles

Rijschool Gijs Van Wijk maakt gebruik van Flexpulse Rijschoolsoftware. Gelieve uw inloggegevens in te vullen om door te gaan naar de planning.

Email adres
Wachtwoord


Wachtwoord vergeten