Autorijles

Je rijbewijs halen is een eenmalige investering waarvan je een leven lang plezier hebt. Het maakt je onafhankelijk. Om dit te bereiken heb je een x-aantal rijlessen nodig, waarbij je intensief met een instructeur samenwerkt. Een goede match tussen jou en de instructeur zorgt voor een lagere investering.

Mogelijk is Rijschool Gijs van Wijk in Tiel voor jou de juiste keus, omdat de rijschool uitgaat van wat jij nodig hebt om veilig en zelfstandig te leren autorijden. Vele geslaagde leerlingen hebben al hun voordeel gedaan met onze rijles methodiek, maar jij bepaalt of de vele voordelen die in de website vermeld staan jou aanspreken.

Om ook thuis nog eens goed naar je verrichtingen te kijken, kun je via een link die alleen jij kunt bekijken van YouTube die ik je toestuur via de email, alles nog eens rustig bekijken.

De leerlingen die je zijn voorgegaan hebben dit als prettig en leerzaam ervaren.

Een voordeel is ook dat er in de lesauto niet gerookt wordt, en dat je les volledig benut wordt, dus 60 minuten is er  ook echt  voor jou als leerling.

Een ander voordeel is dat je kunt kiezen voor examengarantie. Deze examengarantie houdt in dat, mocht je überhaupt zakken voor je eerste examen, de rijschool het tweede examen voor je betaald, hier zijn wel voorwaarden aan verbonden.

 

we streven natuurlijk naar het hoogste slagingspercentage en daar doen we hard ons best voor. Klik hier voor het actuele slagingspercentage

Deze voordelen maken Rijschool Gijs van Wijk uniek.